Ob Hublju

Info: 

ENOTA OB HUBLJU,
OB HUBLJU 1,
5270 AJDOVŠČINA

E: vodja.hubelj@mojedete.si
T:  (05) 36 61 187
M: 031 897 111- za 1. starostno obdobje
M: 031 461 807- za 2. starostno obdobje, 1. trakt 
M: 031 669 121- za 2. starostno obdobje, 2. trakt
Pomočnica ravnateljice: Tatjana Kranjc
Poslovalni čas enote: od 6.00 do 17.00

Enota vrtca Ob Hublju je ena od najstarejših vrtčevskih zgradb, saj je bila dograjena in predana svojemu namenu leta 1976. V stavbi je oblikovanih enajst oddelkov, kar sedem oddelkov je drugega starostnega obdobja, en kombiniran oddelek in trije oddelki so prvega starostnega obdobja. Vrtec obdaja prijetno otroško igrišče, ki je zavarovano z ograjo. Vsi trije trakti imajo urejene atrije, v neposredni bližini vrtca teče reka Hubelj. V vrtcu deluje centralna kuhinja, kjer se kuhajo kosila tudi za dva oddelčna vrtca Selo in Črniče ter pralnica. Zaradi bližine centra mesta imajo otroci blizu različne ustanove (šola, knjižnica, ZD, Policija, Gasilci...), ni pa daleč tudi do zelenih površin (travnikov, gozda...), kjer se otroci dodatno razgibajo in poglabljajo stik z živo in neživo naravo. Žal pa v enoti pogrešamo večnamenski prostor, ki bi v vremensko neprimernih dneh prišel zelo prav našim ot

ST.

IME SKUPINE in e-naslov

VZGOJITELJICA

POM. VZG.

5 – 6
 

RUMENI
rumeni.hubelj@mojedete.si

Lori Petkovšek

Grega Kravos

5 – 6 

MODRI
modri.hubelj@mojedete.si

Nadja Likar

Tajana Vitković

4 – 6 

ZELENI
zeleni.hubelj@mojedete.si

Mateja Mikuž Kete

Andreja Štrancar

4 – 5 let

ORANŽNI
oranzni.hubelj@mojedete.si

Mavricija Ferjančič

Anita Pintar

4 – 5 

VIJOLIČNII
vijolicni.hubelj@mojedete.si

Klavdija Mislej

Nataša Klančar Ambrožoč

3 – 4 

BELI
beli.hubelj@mojedete.si

Nataša Troha

Anja Andlovic

3 – 4 

RDEČI
rdeci.hubelj@mojedete.si

Jožica Hočevar

Lidja Rustja

2 – 3 

ŽELVICE
zelvice.hubelj@mojedete.si

Suzana Krapež

Klavdija Harej

2 – 3 

POLŽKI
polzki.hubelj@mojedete.si

Mateja Terčelj

Irena Krapež
Tina Repič

2 – 3 

ŽABICE
zabice.hubelj@mojedete.si

Ingrid Vovk

Jana Lemut

1 – 2 

SOVICE
sovice.hubelj@mojedete.si

Patricija Štakolič

Petra Kržič

Zadnji dogodki

23 Maj 2019 - 07:20

Ljudsko slovstvo, tudi ustno slovstvo, je skupen izraz za ljudsko pripovedništvo in ljudsko pesništvo, ki se je razvijalo od nekdaj do sredine 18. stoletja in zopet med drugo svetovno vojno. V 18. stoletju so pri nas znani zapisovalci predvsem Žiga Zois, Valentin Vodnik, Stanko Vraz in Karel Štrekelj. -(wikipedija)

21 Dec 2018 - 11:16

V četrtek, 13.12.2018 se je v I. traktu vrtca Ob Hublju zgodil prav poseben dogodek. Obiskala sta nas profesionalna plesalca ga. Svetlana in g. Miša Cigoj. Skupaj s sinom Konstantinom Bernardom in njegovo soplesalko Nejo Tomažič, so nam odplesali latino ameriške plese cha-cha, jive, rumba, salsa ter standardne valček in slow fox.
V elegantnih plesnih oblekah in z lahkotnostjo korakov in gibov so nas vse zelo navdušili ter očarali.
Otroci iz skupin Rumeni, Modri, Zeleni in Oranžni ter vzgojno osebje se najlepše zahvaljujemo družini Cigoj in Neji Tomažič za čarobno dopoldne.

6 Jun 2018 - 10:58

V petek, 11.5.2018 smo se z otroki iz skupin« REDEČI«, »BELI« IN »VIJOLIČNI« otroškega vrtca Ob Hublju, podali na pot. Veter nam je kuštral lase in mešal besede, ko smo hiteli proti Policam. Na zelenici otroškega igrišča nas je pričakal g. Samo Božič z velikim nasmehom in široko odprtih rok, za vnuka Gala in vse ostale otroke. Obkrožen z »gugalnicami«, nahrbtniki… nam je spregovoril o svoji prostočasni dejavnosti – JADRALNEM PADALSTVU.
Predstavil nam je opremo: čelado, rokavice, podkapo… saj tam zgoraj visoko med oblaki ni prav nič toplo.

22 Dec 2017 - 11:02

December je poln pričakovanj, skritih želja in veselja. Da bi to čarobnost pričakovanja prenesle tudi v prostore vrtca, med otroke, starše in sodelavke smo vzgojiteljice drugi trakt okrasile in ovile v pravljično zgodbo miška Matička. Za otroke vseh treh skupin smo uprizorile dramatizacijo »Vesel božič mišek Matiček« (Nora Hilb).
K sodelovanju smo povabile dijakinji 4. letnikov SVŠ Veno Pilon, ki pri nas opravljata praktični pouk. Dijakinja Katja P. je s spremljavo na violini ustvarila zvočno kuliso, dijakinja Lara B. pa je sodelovala v vlogi ptička.