OBVESTILO STARŠEM ZA PONEDELJEK 25. 05. 2020

SPOŠTOVANI STARŠI!

Obveščamo vas, da so vsi otroci, ki so jih starši prijavili za ponedeljek, 25. 05. 2020, sprejeti.  Nikjer ne bo zbirnih skupin, otroci bodo ves teden ali morda dva ostajali z istimi otroki v isti igralnici, če bo le šlo z istimi strokovnimi delavci. Ponekod bodo otroci v svoji igralnici, nekateri v sosednji, nekje pa bodo tudi spremembe lokacije. Tisti starši, kjer bo otrok vključen v drugi oddelek, kot ga sicer obiskuje, boste to informacijo prejeli na vaš elektronski naslov .
Vse starše naprošamo, da bodo upoštevali protokol, s katerim bodo seznanjeni preko naše spletne strani, visel pa bo tudi na vhodih v naše prostore.
Prosimo vas, da ob prihodu z otrokom v vrtec nosite masko in da ne pozabite na podpisano izjavo   da je otrok zdrav. Dolžni smo sprejeti res samo zdravega otroka.
V vrtcu si bomo prizadevali, da čim bolj varno, uspešno in umirjeno izvedemo ta postopen prehod nazaj v življenje vrtca, verjetno pa se ne bomo izognili kje tudi kakšni solzici, a upamo in verjamemo, da se bo hitro posušila.

Čim bolj umirjen ponovni stik z vrtcem vam želimo in se že veselimo, da se bo ponovno vrnilo življenje v naše hišice.

Lep pozdrav,

Alenka Močnik
ravnateljica