Spletna prijava otroka za vključitev v vrtec s 1. junijem 2020

Spoštovani starši!

Čeprav še nimamo uradnih usmeritev s strani pristojnega ministrstva glede organizacije dela v vrtcu od 1. 6. 2020 dalje, vas naprošamo, da  tisti starši, ki v mesecu maju še niste vključili svojega otroka nazaj v vrtec,  s 1. junijem pa bi varstvo potrebovali, izpolnete SPLETNO ANKETO najkasneje do četrtka, 28. maja 2020, do 12h. 

Po neuradnih informacijah, osnutek 3. interventnega zakona v 75. členu govori o oprostitvi plačila vrtca za starše. Tretji sveženj Interventnega zakona še ni uradno potrjen. Predlagano pa je, da bi bili starši otrok oproščeni plačila do 30. 6. 2020 in ne le do 30. 5. 2020 kot je bilo prvotno načrtovano. Seveda le v primeru, da otroci od 18. 5. 2020 do 30. 6. 2020, ne bodo obiskovali vrtca brez prekinitve.

V tem trenutku ne vemo, kako bo organizirano delo in oblikovane skupine s 1. 6. 2020, nujno pa potrebujemo podatek o tem, koliko otrok bo v juniju potrebovalo vrtec zaradi organizacije dela in naročil prehrane.

Vse starše, ki bodo z junijem pripeljali otroke v vrtec naprošamo, da bodo upoštevali protokolProsimo vas, da ob prihodu z otrokom v vrtec nosite masko in da ne pozabite na podpisano izjavo  da je otrok zdrav. Dolžni smo sprejeti res samo zdravega otroka.
 

Želimo vam čim bolj prijeten ponovni stik z vrtcem in se že veselimo, da se bo ponovno vrnilo igrivo življenje v našem vrtcu ...

Za razumevanje se vam lepo zahvaljujemo.