05 368 13 40 info@mojedete.si
izberite stran

COL

et|icon_pin_alt|

ENOTA COL,
COL 78,
5272 COL

 

et|icon_mail_alt|

Zbirna skupina: Miške

et|icon_phone|

031-672-220

et|countdown_timer_outline|

Poslovalni čas enote:

6.00 do 16.00

Vodja enote: Maja Kravos

ENOTA COL

Vrtec Col je v letu 2016 dočakal prenovo in razširitev prostorov v nadstropje. V večnamenski stavbi od 1. 9. 2016 delujeta dva oddelka, in sicer eden za drugo starostno obdobje in eden kombiniran oddelek. Prostori so svetli, prenovljeni, igralnici sta veliki. Pridobili smo tudi manjšo razdelilno kuhinjo. Otroci imajo veliko možnosti za bivanje na prostem, v naravi. Ob stavbi vrtca je otroško igrišče, ki smo ga dodatno opremili z igrali za prvo starostno obdobje, ogradili z ustrezno ograjo, pred spodnjo igralnico imajo otroci na voljo za igro pokrito teraso.

MIŠKE

STAROST: 2-5 LET

VZGOJITELJICA: Maruša Praček, marusa.pracek@mojedete.si

POM. VZGOJITELJICE: Meta Stres, meta.stres@mojedete.si

SOVICE

STAROST: 5-6 LET

VZGOJITELJICA: Maja Kravos, maja.kravos@mojedete.si

POM. VZGOJITELJICE: Tjaša Šček, tjasa.scek@mojedete.si

NOVICE

VARNOST, VOZILA IN ŠE KAJ….

Varni radi smo vsi, zato od vzgojiteljic si zapomnimo in izvemo uporabne stvari. Tudi STOP znak je treba RESNO vzeti in v avtu se PRIPETI. Več o dogajanju na Colu pa najdete v PRISPEVKU.    

PIKA NOGAVIČKA

Ali poznate Piko Nogavičko? Več o njenih dogodivščinah iz Cola si lahko preberete v članku.  

ZIMSKE RADOSTI

Skupina Miške iz Cola vam želijo predstaviti, kaj vse počnejo pri njih. Prispevek najdete TUKAJ.

SOVICA RAZVESELI OTROKE NA COLU

  V jesenskem času so strokovne delavke v vrtcu na Colu poskrbele za še boljše počutje otrok. Za otroke so pripravile bogate dejavnosti, obiskala pa jih je tudi Sovica Metka, ki je otroke še posebej zmotivirala in z njimi potovala skozi vsakdanje aktivnosti. Posnetek...

PLES, ČARANJE IN DOŽIVETJA V GOZDU

Letos na enoti Col delujeta 2 skupinici otrok - Miške in Sovice. Njihova radovednost ne pozna meja. Da so mali raziskovalci še bolj aktivni, poskrbijo njihove skrbne vzgojiteljice.  Tudi v TEDNU OTROKA so se TAKOLE zabavali.

ŠPORTNA DOŽIVETJA NA COLU

Da so pravi športniki, so dokazali na enoti Col. Opravili so pravo preizkušnjo telesnih zmogljivosti, spretnosti in znanj. V veliko dejavnosti pa vključili tudi zunanje obiskovalce in starše! Bravo. VEČ V PRISPEVKU.  

VOZIMO, PLUJEMO, LETIMO IN ŠE KAJ…

Da so prevozna sredstva lahko zelo zabavna, so dokazali otroci iz enote Col. Izpeljali so kar nekaj odličnih dejavnosti in se ob tem zelo zabavali. Več si lahko preberete v PRISPEVKU.  

Dostopnost