05 368 13 40 info@mojedete.si
izberite stran

COL

et|icon_pin_alt|

ENOTA COL,
COL 78,
5272 COL

 

et|icon_mail_alt|

Zbirna skupina: Ježki

et|icon_phone|

031-672-220

et|countdown_timer_outline|

Poslovalni čas enote:

6.00 do 16.00

Vodja enote: Maja Kravos

ENOTA COL

Vrtec Col je v letu 2016 dočakal prenovo in razširitev prostorov v nadstropje. V večnamenski stavbi od 1. 9. 2016 delujeta dva oddelka, in sicer eden za drugo starostno obdobje in eden kombiniran oddelek. Prostori so svetli, prenovljeni, igralnici sta veliki. Pridobili smo tudi manjšo razdelilno kuhinjo. Otroci imajo veliko možnosti za bivanje na prostem, v naravi. Ob stavbi vrtca je otroško igrišče, ki smo ga dodatno opremili z igrali za prvo starostno obdobje, ogradili z ustrezno ograjo, pred spodnjo igralnico imajo otroci na voljo za igro pokrito teraso.

JEŽKI

STAROST: 2-5 LET

VZGOJITELJICA: Maja Kravos, maja.kravos@mojedete.si

POM. VZGOJITELJICE: Meta Stres, meta.stres@mojedete.si

MEDVEDKI

STAROST: 4-6 LET

VZGOJITELJICA: Maruša Praček, marusa.pracek@mojedete.si

POM. VZGOJITELJICE: Tjaša Šček, tjasa.scek@mojedete.si

NOVICE

VOZIMO, PLUJEMO, LETIMO IN ŠE KAJ…

Da so prevozna sredstva lahko zelo zabavna, so dokazali otroci iz enote Col. Izpeljali so kar nekaj odličnih dejavnosti in se ob tem zelo zabavali. Več si lahko preberete v PRISPEVKU.  

NA KMETIJI JE LEPO

V jesenskem času so na enoti Col izvajali zelo zanimive vsebine povezane z delom in življenjem na kmetiji. Izdelali so celo didaktično igračo, ki prikazuje molžo krav. Več pa v  PRISPEVKU.

MEDVEDKOVO POTOVANJE V TOPLE KRAJE

Na začetku oktobra, ko je na Colu postajalo že bolj mrzlo, smo se v skupini medvedki odločili za nakup letalskih kart. Poleteli smo v tople kraje, kjer so doma divje živali in visoka drevesa. Tam smo najprej spoznali raziskovalko Katjo, s katero smo izdelali vso...

JEŽEK BINE NA OBISKU

V skupini Ježki na Colu, so dobili zanimiv obisk. Kako jim je popestril dneve v vrtcu pa izveste, če kliknete na zavihek JEŽEK BINE.

VODA IN DOMOŠLJIJSKE ATRAKCIJE

Skupina Medvedki iz Cola so sodelovali v projektu "Turizem in vrtec". Prispevek o dogajanju se skriva pod geslom: "Voda in domišljijske atrakcije v našem kraju"

Dostopnost