05 368 13 40 info@mojedete.si
izberite stran

COL

et|icon_pin_alt|

ENOTA COL,
COL 78,
5272 COL

 

et|icon_mail_alt|

Zbirna skupina: Miške

et|icon_phone|

031-672-220

et|countdown_timer_outline|

Poslovalni čas enote:

6.00 do 16.00

Vodja enote: Maja Kravos

ENOTA COL

Vrtec Col je v letu 2016 dočakal prenovo in razširitev prostorov v nadstropje. V večnamenski stavbi od 1. 9. 2016 delujeta dva oddelka, in sicer eden za drugo starostno obdobje in eden kombiniran oddelek. Prostori so svetli, prenovljeni, igralnici sta veliki. Pridobili smo tudi manjšo razdelilno kuhinjo. Otroci imajo veliko možnosti za bivanje na prostem, v naravi. Ob stavbi vrtca je otroško igrišče, ki smo ga dodatno opremili z igrali za prvo starostno obdobje, ogradili z ustrezno ograjo, pred spodnjo igralnico imajo otroci na voljo za igro pokrito teraso.

MIŠKE

STAROST: 2-5 LET

VZGOJITELJICA: Maruša Praček, marusa.pracek@mojedete.si

POM. VZGOJITELJICE: Meta Stres, meta.stres@mojedete.si

SOVICE

STAROST: 5-6 LET

VZGOJITELJICA: Maja Kravos, maja.kravos@mojedete.si

POM. VZGOJITELJICE: Tjaša Šček, tjasa.scek@mojedete.si

NOVICE

PLES, ČARANJE IN DOŽIVETJA V GOZDU

Letos na enoti Col delujeta 2 skupinici otrok - Miške in Sovice. Njihova radovednost ne pozna meja. Da so mali raziskovalci še bolj aktivni, poskrbijo njihove skrbne vzgojiteljice.  Tudi v TEDNU OTROKA so se TAKOLE zabavali.

ŠPORTNA DOŽIVETJA NA COLU

Da so pravi športniki, so dokazali na enoti Col. Opravili so pravo preizkušnjo telesnih zmogljivosti, spretnosti in znanj. V veliko dejavnosti pa vključili tudi zunanje obiskovalce in starše! Bravo. VEČ V PRISPEVKU.  

VOZIMO, PLUJEMO, LETIMO IN ŠE KAJ…

Da so prevozna sredstva lahko zelo zabavna, so dokazali otroci iz enote Col. Izpeljali so kar nekaj odličnih dejavnosti in se ob tem zelo zabavali. Več si lahko preberete v PRISPEVKU.  

NA KMETIJI JE LEPO

V jesenskem času so na enoti Col izvajali zelo zanimive vsebine povezane z delom in življenjem na kmetiji. Izdelali so celo didaktično igračo, ki prikazuje molžo krav. Več pa v  PRISPEVKU.

MEDVEDKOVO POTOVANJE V TOPLE KRAJE

Na začetku oktobra, ko je na Colu postajalo že bolj mrzlo, smo se v skupini medvedki odločili za nakup letalskih kart. Poleteli smo v tople kraje, kjer so doma divje živali in visoka drevesa. Tam smo najprej spoznali raziskovalko Katjo, s katero smo izdelali vso...

Dostopnost