05 368 13 40 info@mojedete.si
izberite stran

SELO

et|icon_pin_alt|

ENOTA SELO,
SELO 39,
5262 ČRNIČE

 

et|icon_mail_alt|
et|icon_phone|

(05) 366 60 23

et|countdown_timer_outline|

Poslovalni čas enote: od 6.00 do 16.30,
oz. po dogovoru s starši.

Vodja enote: Mateja Batagelj

O ENOTI SELO
Vrtec Selo je bil zgrajen leta 2010. Pred tem je eno oddelčni vrtec deloval v starih prostorih, ko pa se je povečal vpis otrok tudi na področju Sela in bližnjih krajev, se je občina odločila za novogradnjo dvooddelčnega vrtca, ki je hitro postal premajhen. Že v šolskem letu 2011/2012 smo večnamenski prostor preuredili v tretjo igralnico. Vrtec ima prijetno urejeno otroško igrišče, strokovne delavke pa se z otroki lepo vključujejo v utrip kraja in vzdržujejo stik z naravo in lokalnimi običaji ter tradicijo.
JEŽKI

STAROST: 5-6 LET

VZGOJITELJICA: Tjaša Rustja, tjasa.rustja@mojedete.si

POM. VZGOJITELJICE: Alenka Stopar, alenka.stopar@mojedete.si

SOVICE

STAROST: 3-4 LET

VZGOJITELJICA: Nadja Likar, nadja.likar@mojedete.si

POM. VZGOJITELJICE: Tajana Vitković, tajana.vitkovic@mojedete.si

ZAJČKI

STAROST: 1-3 LET

VZGOJITELJICA: Mateja Batagelj, mateja.batagelj@mojedete.si

POM. VZGOJITELJICE: Mirjam Slokar, mirjam.slokar@mojedete.si

NOVICE

RAZISKUJEMO SVET KULTURE

Kultura ima pomembno vlogo pri vzgoji otrok, ki so najbolj dojemljivi za lepoto in nove ideje. Pa vendar se premalokrat odpravimo v muzeje, na razstave, v knjižnico ... Kliknite tukaj in poglejte kako so v svet kulture vstopili otroci iz ježkove skupine v Selu.

IGRIVA EVAKUACIJA V SELU

"Gori, gori" Kliknite tukaj in poglejte kako so vadili evakuacijo v vrtcu v Selu. Zaenkrat le igrivo in brez večjega stresa ... naj tako tudi ostane!

SVETOVNI DAN PRIPOVEDNIŠTVA

V sožitju pripovedovanja zgodb, starih staršev in otrok je vedno tako srčno. Kliknite tukaj in poglejte kako je nonina pripoved oživela domišljijo otrok iz skupine sovice v enoti vrtca v Selu.

MMM…..PALAČINKARNA

....po vsej dolini je zadišalo....po palačinkah in ustvarjalnih vzgojiteljicah! Kliknite tukaj in poglejte kako kreativno so si enega izmed jesenskih popoldnevov še polepšali v enoti vrtca v Selu! Bravo ..... pa naj še koga motivirajo bodisi za pripravo gledališke...

ZAJTRK V NARAVI

Narava nam ponuja zelo veliko možnosti za igro, raziskovanje, učenje, sprostitev, gibanje, ustvarjanje, povezovanje in sodelovanje. V njej si lahko postrežemo tudi zajtrk. Otroci iz skupine Ježki, skupaj z vzgojiteljicama Tjašo in Alenko, so prijetno  septembrsko...

BILI SMO V TRGATVI

Grozdek, grozdek, dober dan, naj s teboj se posladkam. Kroglic še ne znam prešteti, vendar hočem jih imeti. Najbolj sladka kroglica v moj želodček se strklja. Po naših krajih je sedaj "bndima" v polnem zagonu. Pri njej so, na eni izmed domačih vinogradov, sodelovali...

SOVICE IZ SELA IN ŠPORT

Sovice bi vam rade predstavile, kaj so počele med projektom ˝Športna doživetja bogatijo mladinski turizem˝. Njihov prispevek najdete TUKAJ.

JAZ SEM MALI ŠPORTNIK

Splača se vam pokukati TUKAJ, kjer vam bodo Ježki iz Sela predstavili, kaj so počeli na temo ˝Jaz sem mali športnik˝.

SREČANJE S STARŠI

Kliknite tukaj in poglejte kako so čisto, čisto potiho po pravljični poti, skozi sredino popoldne, stopali otroci in njihovi starši, v enoti Selo.

Dostopnost