05 368 13 40 info@mojedete.si
izberite stran

Z indijanskim poletjem ne označujemo obdobje toplejšega in sončnega vremena v jesenskem času, ampak obilico zanimivih dejavnosti, za katere so nas navdušili Indijanci in sonce v poletno – počitniškem času.

Ja, prav ste prebrali. Naj vas kakšen ”Indijanec” ob cesti v Podnanosu ne preseneti. Otroci in vzgojno osebje vrtca Podnanos si počitniške dni namreč bogatimo s spoznavanjem Indijancev, njihovih navad, življenja, kulture in značilnosti. Ustvarjalnost pri Indijancih ne pozna meja, kar so pokazali tudi otroci na svojih perjanicah, indijanskih pregrinjalih, ”tipijih”, nakitu itd. Zabavajo nas indijanske igre, lokostrelstvo in ples. V poletnih tednih po Podnanosu odmeva pesmica Ole majole (ponarodela) in z veseljem se nam lahko pri plesu pridružite tudi vi.

Če vam bo pri miganju s prsti preveč vroče, pa vam bodo morda na pomoč priskočili prostovoljni gasilci iz Podnanosa. Ti so nas razveselili s pravo vodno zabavo in se jim za osvežitev še enkrat zahvaljujemo. V nasprotnem primeru poiščite bližnji potok imenovan Pasji rep, ki je ravno pravšnji za namakanje nog.

Želimo vam prijetne in sončne počitnice še naprej!

Otroci in vzgojitelji iz oddelka v Podnanosu

Dostopnost