05 368 13 40 info@mojedete.si
izberite stran

Spoštovani starši in sodelavci našega vrtca!

Z današnjim dnem se začenja novo šolsko leto in v naš vrtec prvič vstopa veliko število novincev. Še večje število pa je otrok, ki so že vključeni v naše enote vrtca. Želimo si, da bi kljub negotovim časom, ki jih živimo, tudi v tem šolskem letu znali skupaj dobro sodelovati, ustvarjati varno in zdravo okolje ter kvalitetno izvajati pedagoški proces brez večjih pretresov.

Hvala, ker nam starši zaupate in verjamemo, da bomo kljub vsem izzivom, ki nam jih bo na pot predšolske vzgoje prinašalo to šolsko leto, vsi zaposleni maksimalno poskrbeli, da bo okolje v vrtcu varno, zdravo, prijazno, inovativno in ustvarjalno. Prizadevali si bomo, da bo prav vsak otrok in njegova družina, v vrtcu pridobil kar se da veliko pozitivnih izkušenj, ki mu bodo dobra popotnica za življenje. A le skupaj z vami starši bomo ob strpnem sodelovanju in razumevanju to tudi zmogli.

Naj prav vsak izmed nas ujame svoje sonce upanja in veselja v prihajajočem šolske letu in naj mu sveti ravno toliko in tako močno, kot sam potrebuje.

Uspešno, prijazno, zdravo, ustvarjalno in nasmejano šolsko leto 2021/2022 otrokom, staršem, starim staršem in vsem zaposlenim želim,

Vaša ravnateljica,

Alenka Močnik

 

Dostopnost