05 368 13 40 info@mojedete.si
izberite stran

V ponedeljek, 22. aprila 2024, je Zavod za gozdove Slovenije ob svetovnem dnevu Zemlje že tradicionalno organiziral vodenje po 14. izbranih gozdnih učnih poteh po Sloveniji. Letos je dogodek potekal v Ajdovščini. Po prireditvi v Hiši mladih, je sledil voden sprehod po gozdni učni poti do izvira Hublja.

Prireditev so na njihovo povabilo popestrili tudi naši otroci iz Otroškega vrtca Ajdovščina, enota Ob Hublju. Zbor je vodila Melita Rožič, na klavirju jih je spremljala Marjeta Leban. Otroci so zapeli tri pesmice: Miška in mavrica (Dragica Sojer), Rumena podmornica (Albinca Pesek) in Huda mravljica (Branko Rudolf). Po nastopu so bili zadovoljni tako otroci kot občinstvo, ki jih je nagradilo z aplavzom.

Da smo lažje počakali na zaključek prireditve in obljubljeno pogostitev, smo se umaknili v drug prostor v Hiši mladih. Hvala za prijaznost!  Tam smo zapeli nekaj pesmic ter se igrali gibalno igrico.

Iskrena hvala organizatorju za gostoljubje!

Po prijetnem druženju smo se odpravili nazaj proti vrtcu. Zaradi velikega števila in varnosti otrok, so nam na pomoč priskočile Anja Česen, Anja Andlovic in Meta Nagode. Za pomoč se jima zahvaljujeva.

Melita Rožič in Marjeta Leban

Dostopnost