05 368 13 40 info@mojedete.si
izberite stran

V drugem traktu ob Hublju smo se že zgodaj v mesecu novembru začeli dogovarjati, kaj nas bo spremljalo v čarobnem mesecu decembru. Kot glavni motiv smo tako po premisleku izbrali snežake. Želeli smo izdelati različne snežake, hudomušne, smešne, s kapami in take, ki so kapo izgubili. Tekom ustvarjanja in izdelovanja pa se nam je porodila ideja zasneženih oken, skozi katere bi otroci te snežake opazovali. Po hodniku našega trakta lahko vsakodnevno opazujemo snežene može, ki zganjajo različne vragolije. Seveda so svoje prispevali tudi otroci s svojimi vedno zelo izvirnimi in originalnimi izdelki.

       

Ker pa nas je motila zelo bela prazna stena na hodniku garderobnih prostorov, smo vse tri skupine zavihale rokave in tako je nastala prava razstava otroških slik in risbic na temo zime in zimskih radosti. Idej nam tudi za naslednje mesece ne zmanjka.

Novoletna dekoracija in sodelovanje okrog nje nas je v traktu zelo povezalo, tako otroke, kot tudi nas vzgojno osebje. Vsak izmed nas je pomemben in vsak nekaj doprinese, kar prinaša v naše delo dodatno pozitivno energijo, ki je še kako pomembna pri našem delu.

Ob tem naj vsem našim otrokom in njihovim družinam izrečemo čarobne, mirne in lepe praznike ter srečno v letu 2023.

 

Vzgojno osebje drugega trakta vrtca ob Hublju

Dostopnost