05 368 13 40 info@mojedete.si
izberite stran

Pretekli teden na Colu…

Pogled skozi okno na ponedeljkovo jutro ni bil nič kaj obetaven. Joj, pa smo tam… sneg! Prva misel je bila, kakšne so razmere na cesti in če bova srečno prišli do službe.

Ob prihodu v vrtec je vsa slaba volja izginila, saj so bili otroški nasmehi ob pogledu na zasneženo pokrajino razpotegnjeni čez cel obraz. Slišati je bilo samo: »Sneg je, sneg je!« Hitro je padla odločitev, da gremo takoj po malici uživati v snežnih radostih. Kljub temu, da otroci niso imeli popolne zimske opreme smo se zelo zabavali; se kepali, valjali po snegu, izdelali manjšega snežaka in v igralnico prišli z rdečimi lički in prijetno utrujeni.

Odločili smo se, da tudi torek izkoristimo za snežne norčije, tokrat v popolni »bojni opremi«. Starše sva obvestili, naj bodo otroci primerno oblečeni in naj prinesejo pripomočke za sankanje. V torek po malici smo bili pripravljeni na akcijo. Oblačenje sva izkoristili tudi za navajanje na samostojnost, na pomoč sva priskočili samo pri rokavicah ter kakšnih zadrgah. In smo šli… Nedaleč od vrtca smo poiskali primerno dolino in zabava se je pričela. Spuščali smo se z lopatami, krožniki, bobi, pa tudi kar po zadnji plati, važno, da je bilo veselo. Dobra urica zimskih vragolij je hitro minila. Z rdečimi noski in lačnimi želodčki smo se odpravili proti vrtcu. Kolaž foto utrinkov si lahko ogledate TUKAJ. Komaj čakamo na novo pošiljko snega!

Pozdrav od snežnih Medvedkov ter Eve in Tjaše

Dostopnost