05 368 13 40 info@mojedete.si
izberite stran
Spoštovani starši!Zaradi zdravstvenih razmer vas letos vabimo na prvo predavanje  šole za starše na daljavo.

In sicer bi vas radi povabili k ogledu video-izobraževanja Zdravi možgani – zdravi otroci, v katerem se mag. Jani Prgič osredotoča na vpliv nevrotoksinov na razvoj otrok in na strategije s katerimi lahko našim otrokom pomagamo k zdravemu odraščanju.

Tema je aktualna in pomembna. Izseke iz 2-urnega izobraževanja si lahko pogledate na tej povezavi: https://www.neuroeducation.si/video-nevrotoksini-predstavitev/

Prijazno vas vabimo, da v spletno anketo do petka, 22. januarja 2021, vpišete potrebne podatke, da vam bomo lahko en dan pred seminarjem na vaš elektronski naslov poslali povezavo na posnetek izobraževanja, ki bo dostopen
cel dan v torek, 2. 2. 2021.

V kolikor bo s strani staršev izražen interes tudi po spletnem pogovoru s predavateljem o obravnavani temi, imamo namen dan ali dva po predavanju tudi to organizirati. Vas pa o morebitnem spletnem pogovoru naknadno obvestimo, ko se zaključi spletna anketa.

V kolikor imate z izpolnjevanjem ankete težave ali pa kakršnokoli drugo vprašanje glede predavanja, kontaktirajte svetovalni delavki vrtca na spodnjih kontaktih:
Jana Blažko, 041 422 615, svetovalna.vipava@mojedete.si
Tamara Paravan, 041 887 050, svetovalna.ajdovscina@mojedete.si

Lepo vabljeni!

Ravnateljica:
Alenka Močnik

 

Dostopnost