05 368 13 40 info@mojedete.si
izberite stran

Ajdovščina, 3. 3. 2022

 Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da so se tudi zaposleni v našem vrtcu izrekli za izvedbo stavke zaposlenih v vzgoji in izobraževanju, ki bo potekala v sredo, 9. 3. 2022.

Vrtec bo v skladu z dogovori in usmeritvami stavkovnega odbora SVIZ  ta dan zaprt. Zato vas naprošamo, da zaposlene podprete tako, da vašemu otroku, v kolikor je mogoče, ta dan priskrbite ustrezno varstvo. Več o stavki si lahko preberete TUKAJ.

Za otroke, katerih starši vrtec na stavkovni dan nujno potrebujete, bo zagotovljeno dežurstvo v enoti Ribnik I (za oddelke na področju ajdovske občine) in enoti Vipava (za oddelke na področju vipavske občine). Zato vas vljudno naprošamo, da nam v potrditev prisotnosti vašega otroka za sredo 9. 3. 2022 izpolnite ANKETO, najkasneje do ponedeljka 7. 3. 2022 do 12.00.  

Za vsa dodatna vprašanja in informacije smo vam v vrtcu vsekakor na voljo. Trenutno žal še nimamo vseh informacij, kako se bo dan stavke za starše obračunal pri oskrbnini. Odsotnim otrokom se bo odštel strošek prehrane, morda pa bo kasneje sprejeta še kakšna dodatna olajšava za starše odsotnih otrok. Vsekakor pa bomo vašo potrebo po vrtcu na dan stavke v celoti spoštovali.

Zahvaljujemo se vam za podporo in razumevanje.

                 Alenka Močnik, dipl. vzg.

                           Ravnateljica

 

 

 

 

                       

Dostopnost