05 368 13 40 info@mojedete.si
izberite stran

Nova stavba enote Vipava in njena okolica nam že 15 let dobro služi za igro, ustvarjanje, prepevanje, ples, gibanje, učenje, druženje in še bi lahko naštevali. Ob tej priložnosti smo se odločili, da skupaj s starši ta dogodek proslavimo z otroškim Živ žavom.

Prireditev je potekala 1.6.2023 na igrišču našega vrtca. Ob prihodu smo vsako družino pozdravili, otrokom pa izročili medaljo na katero so ob obisku delavnic dobili žig in si jo tako okrasili. Na voljo so jim bile različne dejavnosti. Varno s soncem, kjer so si izdelali senčnik za oči ter Likovna delavnica, kjer so izdelovali plapolajočega zmaja. Tisti, ki imajo radi ritem, so si lahko v Glasbeni delavnici izdelali ropotuljo in jo ob zaključni pesmi tudi uporabili. Najbolj pogumni so se lahko odpravili na Lov na medveda, kjer so prek interaktivne zgodbe prebudili medveda v jami. Čarovnik Matic je poskrbe za zanimive čarovniške trike, naše fit vzgojiteljice pa za zabavne in gibalne igre s padalom. Ves čas prireditve je bila z nami tudi maskota Glavonožec, ki je otroke zabavala in animirala. Zelo obiskan je bil tudi Osvežilni kotiček, kjer so nas naše kuharice pocrkljale in okrepile z različnimi sladkimi, slanimi in sadnimi dobrotami ter ličnimi osvežilnimi napitki. Okrepčani in zadovoljni smo naše druženje zaključili s skupnim petjem in seveda vrtčevsko himno.

Ob tej priložnosti se najlepše zahvaljujem pridnim strokovnim delavkam in kuharicam, svetovalni delavki Jani Blažko, logopedinji Niki Puc, organizatorki zhr Mariji Repič, hišniku in čistilkama. Posebna zahvala gre tudi čarovniku Maticu.

Zahvaljujem se tudi vam, dragi starši in otroci, za prijetno druženje, sodelovanje in prijazne besede.

Vabim vas k ogledu foto utrinkov našega druženja. Najdete jih TUKAJ.

 

Z lepimi pozdravi,

Judita Leban

Dostopnost