05 368 13 40 info@mojedete.si
izberite stran

Dne, 22.4.2022 smo na vaše naslove pošiljali obvestilo o sprejetju v vrtec in 2 izvoda pogodbe za vpis. Starše, ki so vloge na svoj naslov prejeli do 25.4.2022 obveščamo, da je 15-dnevni rok vračila podpisanih pogodb potekel oziroma je danes zadnji dan prejetja priporočenih pošiljk na naš naslov.

Pomočnice ravnateljic smo starše, katerih vrnjenih pogodb še nismo prejeli, v tem tednu že opominjale na iztek roka oddaje. Prav tako smo vse starše katerih vloge so bile nepopolne pozivale  k dopolnitvam. Tisti, ki tega še niste storili, vas prosimo, da to čim prej storite. V kolikor vrtca za vašega otroka kljub podpisani pogodbi ne potrebujete nam to obvezno sporočite na spodnje kontakte.

V ponedeljek, 16.maja 2022, bomo na pošto oddali podpisan izvod s strani ravnateljice in vam ga vrnili na vaš naslov skupaj z vabilom na informativni roditeljski sestanek za novince.

Vsem staršem, ki mesta v vrtcu za otroka do sedaj nismo mogli omogočiti sporočamo, da vas bomo (v kolikor se mesta sprostijo) o morebitnem prostem mestu pravočasno obvestili. Trenutno prostih mest za otroke 1. starostnega obdobja (1-3 leta) za sprejem v vrtcu nimamo na nobeni lokaciji vrtca.

Hvala za razumevanje.

Za dodatne informacije glede vpisa se obračajte na pomočnice ravnateljic

 • Adrijana Stopar Peljhan, enote Ribnik, Col, Budanje, Lokavec
  E-mail: ribnik@mojedete.si
  Gsm: 041-458-526
 • Anja Česen, enote Hubelj, Vipavski Križ, srednja šola Veno Pilon, Selo, Črniče
  E-mail: hubelj@mojedete.si
  Gsm: 041-458-525
 • Judita Leban, enote Vipava, Oš Draga Bajca, Vrhpolje, Podnanos
  E-mail: vipava@mojedete.si
  Gsm: 041 458 527
Dostopnost