05 368 13 40 info@mojedete.si
izberite stran

Spoštovani starši.

V povezavi s prostimi mesti in vključitvijo otrok, ki se prvič vključujejo od 1. septembra 2023 dalje, so včeraj v medijih malce nerodno objavili novico glede sprejema in prostih mestih.

Poročali smo že, da ste bili vsi starši, ki ste vloge oddajali v času rednega vpisa,  že seznanjeni z morebitnim sprejemom/nesprejemom. Še vedno poteka pritožbeni rok, zato v skladu s pravilnikom čakamo, da se zaključi. V kolikor bo prišlo do pritožb, se mora sestati tudi Svet zavoda, ki bo tematiko obravnaval.  Šele nato bomo staršem lahko ponujali morebitna prosta mesta oziroma možnost sprejema na drugih lokacijah. Predvidevamo nekako po 8.5.2023.

Res pa je, da smo šele v preteklem tednu s strani občine ustanoviteljice dobili potrditev, da ohranjamo vse obstoječe lokacije in tudi število igralnic. Posledično bomo lahko zagotovili nekaj več mest vrtcu za starše jasličnih otrok, pa tudi nekaj za starejše  otroke. Tukaj mislimo na vse tiste starše, ki ste na tabeli čakajočih zabeleženi, da vam mesta v vrtcu ne moremo zagotoviti.

 

Pomočnice ravnateljice

Ajdovščina, 18.4.2023

Dostopnost