Podnanos

Info: 

ENOTA PODNANOS,
PODNANOS 77,
5272 PODNANOS

T: (05) 366 91 65
Poslovalni čas enote: od 6.30 do 16.30

Ob obnovi osnovne šole v Podnanosu, se je leta 2002 odprl tudi vrtec Podnanos. V stavbi osnovne šole sta dve igralnici namenjeni vrtcu, se je pa v letih, ko je bilo vpisa več, dodatno urejalo še druge prostore osnovne šole. Trenutno imamo en polovičen homogen oddelek prvega starostnega obdobja in en oddelek pa je heterogen za drugo starostno obdobje ter kombiniran oddelek. Vrtec tako kot vsi, ki domujejo v šolskih stavbah, sodeluje s šolo, s krajem, vključujejo se v vse kulturne dogodke, obiskujejo krajane in si imajo možnost ogledati dogajanje na kmetijah, pri raznih obrtnikih, veliko bivajo z naravo. Ob stavbi šole je urejeno manjše otroško igrišče, ki pa je žal le delno primerno urejeno za  vrtčevsko uporabo.

ST.

IME SKUPINE in e-naslov

VZGOJITELJICA

POM. VZG.

1-2 leta KROKODILČKI
krokodilcki.podnanos@mojedete.si
Marjeta Leban Silvija Rolfi

2 – 4 let

PAPAGAJČKI
papagajcki.podnanos@mojedete.si  

Mojca Tominc

Jerneja Škrlj

4 – 6 let

SLONČKI
sloncki.podnanos@mojedete.si

 Armin Vidmar

Tina Petrič (nadom. Tjaša Bajc)

Zadnji dogodki

24 Maj 2018 - 19:57

 

V okviru izvajanja Nacionalnega programa varnosti cestnega prometa je v času od 12.3. do 23.3. 2018 potekala nacionalna akcija VARNOSTNI PAS.

Tudi v oddelku Podnanos smo se odločili, da sodelujemo pri tem projektu s sloganom Red je vedno pas pripet. Zato smo izvedli poučno popoldansko srečanje. Otroci skupine Papagajčki in Slončki so s svojimi starši ter starimi starši spoznavali, kako skrbeti za lastno varnost v prometu.

3 Feb 2018 - 10:30

ZAKLJUČEK PROJEKTA TURIZEM IN VRTEC

Skupina Slončki iz Podnanosa smo pripravili in izvedli zaključno prireditev projekta Turizem in vrtec z naslovom Podnanos skozi naše oči. Starši, bratje, sestre, stari starši, prijatelji, sosedje in vaščani so si Kulturnem domu Podnanos ogledali rezultat raziskovanja, odkrivanja in spoznavanja domačega okolja.

24 Okt 2017 - 09:05

TEDEN OTROKA

V vrtcu Podnanos smo otroci iz skupin Krokodilčki, Papagajčki in Slončki ter strokovno osebje Teden otroka obeležili s temo, ki je blizu otrokom.